SEGRE

UNIVERSITAT EQUIPAMENTS

El segon aulari de Cappont ja es troba en construcció

La UdL reobre després de l’aturada estival

Les obres per a la fonamentació del segon edifici polivalent del campus de Cappont.

Les obres per a la fonamentació del segon edifici polivalent del campus de Cappont.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat de Lleida ja avança en la construcció del segon edifici polivalent del campus de Cappont, aprovat el 2008 però paralitzat per les retallades. A finals de juny va iniciar l’explanació del terreny ubicat al costat del Centre de Recerca en Energia Aplicada (CREA) i els operaris treballen ara en els fonaments.

L’immoble tindrà 14 aules amb diferents capacitats (de 15 a 130 alumnes) i servirà per descongestionar les facultats d’Educació i Dret i l’Escola Politècnica. Acollirà també serveis de formació no reglada.

Es tracta de la primera fase de les obres, amb un termini d’execució d’onze mesos, i la UdL espera licitar també aquest any la segona i última. D’altra banda, la UdL va reobrir ahir les seues instal·lacions després de tres setmanes d’aturada estival per estalviar 80.000 euros en electricitat, telefonia i neteja.

Des del dia 4 passat i fins ahir, la majoria d’edificis universitaris es trobaven en serveis mínims, excepte els espais destinats a la investigació i la biblioteca i la sala d’estudis de Ciències de la Salut.

tracking