SEGRE

TRÀNSIT DENÚNCIA

Identificat i denunciat el conductor temerari entre l'A-22 i l'N-240

Es tracta d’un veí d’Alcarràs de 45 anys

La furgoneta va envair el carril contrari a l’N-240 cap a Lleida.

La furgoneta va envair el carril contrari a l’N-240 cap a Lleida.FEPOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han identificat i denunciat penalment un veí d’Alcarràs de 45 anys per conduir de forma negligent i temerària per l’autovia A-22 Osca i l’N-240 en direcció Lleida. La conducta d’aquest kamikaze va ser gravada en vídeo per un altre conductor i les imatges es van fer virals a les xarxes socials a finals de la setmana passada.

Al vídeo es pot veure una furgoneta grisa fent avançaments prohibits i obligant altres conductors a esquivar-lo per evitar el xoc. Precisament, aquesta conducta al volant fa que els Mossos li imputin un delicte contra la seguretat del trànsit per una conducció negligent ja que podria haver provocat un accident.

Gràcies a aquestes imatges, els Mossos van aconseguir localitzar-lo dissabte i, després de denunciar-lo, haurà de comparèixer davant del jutge quan aquest el requereixi. A més, els agents van immobilitzar la furgoneta, que va ser traslladada al dipòsit a disposició de l’autoritat judicial.

Mossos assenyalen que altres conductors van haver de fer maniobres per evitar xocar amb el ‘kamikaze’

El mes de maig passat, un ciclista de Puigverd de Lleida va gravar un conductor que gairebé l’atropella a Balaguer, unes imatges que també es van fer virals a la xarxa. El conductor, de 85 anys, va ser denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària.

El 2017, els Mossos d’Esquadra van imputar 31 conductors lleidatans per conducció temerària, cosa que representa el triple que un any abans. En el seu conjunt, els conductors denunciats per un delicte contra la seguretat del trànsit van augmentar l’any passat fins als 972, amb una mitjana de 81 al dia.

L’alcohol i les drogues són la principal infracció penal, amb 41 imputats al mes, seguida de conduir sense carnet.

tracking