SEGRE

Fèlix Larrosa, proclamat alcalde

El substitut de Ros ha estat investit amb els vots del PSC i la regidora Salmerón

Proclamat alcalde de Lleida

Imatges del ple d'investidura de Fèlix LarrosaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ple extraordinari d'aquest dimecres ha investit Fèlix Larrosa com a alcalde de Lleida amb els vuit vots dels regidors del PSC i el de la regidora no adscrita Rosa Maria Salmerón, d'Units per Avançar. Larrosa ha rebut la vara de paer en cap de la mà de la qui fins ara era l'alcaldessa en funcions, Montse Mínguez, que també va optar com a candidata a les primàries de l'agrupació local del PSC de Lleida.

ERC i la Crida-CUP han votat per investir alcalde a presos independentistes i exiliats mentre que el PDeCAT, C's i PPC han votat els seus portaveus.

Durant el seu discurs, Larrosa ha estès la mà a tots els grups. "Avui comença una nova etapa, un nou capítol. Un moment on tots hi són convidats a participar. No renunciaré a nous consensos. Lleida, els lleidatans i les lleidatanes han d’estar al capdavant de les nostres prioritats", ha afirmat el nou paer en cap.

Larrosa ha avançat que canviaran "algunes polítiques i maneres de fer" i ha dedicat bona part de la seua intervenció a parlar de "diàleg" i "pacte".

D'altra banda, el nou alcalde s'ha compromès a presentar un Pla Transversal de Polítiques Actives dirigides a la gent gran abans dels primers 100 dies de govern. A més, ha proposat un gran pacte de ciutat per al civisme.

Al ple extraordinari d'aquest dimecres també ha pres possessió com a nou regidor socialista Joan Queralt.

tracking