SEGRE

SUCCESSOS EMERGÈNCIES

Ferit un paleta a l'enfonsar-se la teulada d'un habitatge de la Bordeta que estava en obres

Hi treballava amb un altre operari que va resultar il·lès en una casa del carrer Terol que van començar a rehabilitar ahir després d’anys abandonada || Tècnics de Paeria ordenen demolir-ne una part per seguretat

El carrer va quedar ple de runa i es va haver de tallar.

El carrer va quedar ple de runa i es va haver de tallar.R.RÍOS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ensorrament de la teulada d’una casa en obres al carrer Terol de la Bordeta es va saldar ahir amb un paleta ferit lleu i nombrosos danys materials. El succés va tenir lloc poc abans de dos quarts d’onze del matí just el dia en què s’iniciaven les obres de remodelació d’aquest habitatge, que feia anys que estava abandonat.

Va ser un veí el que va donar la veu d’alarma al presenciar l’enfonsament des de la terrassa de casa. Fins al lloc es van desplaçar set dotacions dels Bombers (entre les quals la unitat canina, que va descartar víctimes atrapades), ambulàncies del SEM i patrulles d’Urbana i Mossos.

Per causes que es desconeixen i que s’investiguen, la teulada de l’habitatge es va ensorrar i va arrossegar part de la primera planta. En aquell moment a l’interior només hi havia un dels dos paletes que formaven part de l’obra i que va poder sortir pel seu propi peu.

Després de ser atès pel veí que va donar l’alerta, el van traslladar a l’Arnau, on va demanar l’alta voluntària. Des de l’ajuntament van explicar que l’empresa encarregada de les obres comptava amb tots els permisos necessaris i que els tècnics que van anar al lloc van ordenar acordonar la zona i la demolició immediata de la part que havia quedat més debilitada.

A més, van aconsellar demolir l’habitatge sencer, encara que esperaran la proposta que presentarà l’empresa de les obres.

EN PRIMERA PERSONA R.RÍOS Rodrigo Larios, veí

«He trucat al 112 al veure que no sortien els paletes»

“Era a la terrassa de casa quan he vist com queia. Sabia que hi treballaven dos paletes, així que he començat a cridar-los i al veure que no contestaven he trucat al telèfon d’emergències. Al final un ha sortit i l’he ajudat a netejar-se les ferides fins que ha arribat l’ambulància. Just avui [per ahir] havien iniciat les obres per reformar la casa. Feia molts anys que estava abandonada i durant un temps hi va haver okupes”, va explicar Rodrigo Larios, veí de la vivenda situada al costat de la que es va esfondrar ahir al carrer Terol.

El carrer va quedar ple de runa i es va haver de tallar.

El carrer va quedar ple de runa i es va haver de tallar.R.RÍOS

tracking