SEGRE

La Paeria planteja facilitar la implantació de mitjanes i grans superfícies a l'Eix Comercial

Larrosa ha visitat el Mercat de les Rebaixes en el seu primer acte com a alcalde

El nou alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha visitat el Mercat de les Rebaixes de l'Eix Comercial.

La Paeria planteja facilitar la implantació de mitjanes i grans superfícies a l'Eix ComercialItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'equip de govern de la Paeria vol facilitar la implantació d'equipaments comercials de caràcter mitjà o gran a l'Eix Comercial. Així ho ha assegurat aquest dijous el nou alcalde, Fèlix Larrosa, en el seu primer acte oficial, durant la inauguració del Mercat de Rebaixes d'estiu. Larrosa ha destacat que traslladarà la proposta als diferents grups després de les al·legacions fetes per les organitzacions empresarials al nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal.

D'altra banda, 24 hores després de ser investit nou paer en cap, Larrosa s'ha mostrat satisfet perquè creu que els partits li van acceptar obrir diàlegs. El nou alcalde està ultimant els detalls del seu equip de govern per als propers 9 mesos. Té previst presentar-lo el pròxim dimecres.

Pel que fa al Mercat de les Rebaixes, els comerciants de l'Eix Comercial han detectat una disminució de les vendes en rebaixes respecte a la temporada passada. Apunten a la crisi econòmica i a la calor d'aquests últims mesos com a factors principals d'aquesta baixada, que han fet que la gent surti menys a comprar. Ara aprofiten el mercat de rebaixes d'estiu per treure els productes a preus encara més rebaixats.

Enguany, el mercat, que compleix 20 edicions, ha volgut fer una prova i ha passat de fer-se tres dies a dos, després d'una demanda de la majoria de comerços. En total hi ha més de 70 parades per tot l'Eix Comercial.

Després d'aquest mercat de rebaixes que acaba demà divendres, els comerciants començaran a preparar-se per a la nova temporada. Esperen que amb la campanya tardor-hivern puguin remuntar les vendes.

tracking