SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA MASCLISTA

Dos arrestats en un dia per agredir i amenaçar la seua parella i exparella

Dos veïns de Lleida de 30 i 51 anys detinguts als carrers Major i Castella

La Guàrdia Urbana va efectuar dos detencions.

La Guàrdia Urbana va efectuar dos detencions.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La xacra de la violència masclista no cessa i prova d’aquest fet són dos noves detencions que la Guàrdia Urbana va dur a terme dimecres, en poc més de dotze hores, de dos veïns de la ciutat acusats de sengles agressions, un a la seua parella i l’altre a l’exparella.

La primera va tenir lloc poc abans de les nou del matí, quan una dona de cinquanta-vuit anys va denunciar que la seua parella l’havia agredit i amenaçat en diverses ocasions i posteriorment havia fugit amb les claus de la casa i el cotxe de la víctima, que va haver d’anar al CAP de Prat de la Riba per ser atesa de lesions.

Malgrat tot, l’agressor va tornar al domicili, situat al carrer Major, hores més tard. Va ser poc abans de les dos del migdia i va amenaçar de nou la seua exparella, que va donar avís a la Guàrdia Urbana.

Quan els agents hi van arribar, el presumpte agressor encara era al lloc, de manera que va ser identificat. Es tracta d’A.T.P., de 51 anys, nacionalitat espanyola i veí de Lleida, que va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

La segona agressió es va produir al carrer Castella, a la zona de l’Escorxador. Eren ja passades les deu de la nit quan la Guàrdia Urbana va rebre l’avís d’una dona, que assegurava que havia estat agredida per la seua exparella al mateix replà de l’edifici on resideix.

Segons va explicar, li havia clavat diversos cops de puny a la cara i al cos. Per poder trobar l’agressor, els agents es van desplaçar ràpidament al lloc i van inspeccionar les escales i l’aparcament de la comunitat de veïns, però l’home ja s’havia escapat.

La víctima els va facilitar una descripció física i també la direcció i la matrícula del cotxe del presumpte agressor. Gràcies a totes aquestes dades, es va poder localitzar el vehicle poc després al carrer Camí de Corbins, a Pardinyes, just al moment en el qual l’home, I.B., de trenta anys, veí de Lleida i originari de Romania, era allà.

Per això, després de ser identificat, també va quedar arrestat per un delicte de maltractaments.

tracking