SEGRE

URBANISME EQUIPAMENTS

Retirada la coberta d'uralita del pavelló de la Bordeta

Prop de 1.500 m

El pavelló de la Bordeta, sense coberta, i amb la uralita retirada empaquetada a terra.

El pavelló de la Bordeta, sense coberta, i amb la uralita retirada empaquetada a terra.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló de la Bordeta ja està lliure d’uralita. Els operaris ja han acabat de retirar la coberta de 1.500 metres quadrats d’aquest material que conté amiant, contaminant i perillós per a la salut humana, especialment si es trenca.

Els treballs per a la retirada de la uralita s’han executat des de l’interior de l’equipament i ahir al matí estava apilada i degudament empaquetada al terra del pavelló, a l’espera de traslladar-la.

La presidenta de l’associació de veïns del barri, Mari Carmen Guerrero, espera que a mitjans del pròxim mes estigui enllestida la nova coberta. Així mateix, confia que una vegada finalitzin les obres d’adequació de la nova teulada del pavelló comencin els treballs a la pista esportiva del local social, que s’ha de cobrir i reformar.

Aquesta obra està prevista des que va guanyar el projecte de ciutat dels pressupostos participatius de l’any passat i Guerrero voldria que estigués finalitzada aquesta tardor.

A començaments de l’estiu, la Paeria també va retirar la coberta d’uralita de l’antic cine Goya a Magraners i llavors va anunciar un cens dels edificis municipals i espais públics que encara mantinguin cobertes d’aquest material.

tracking