SEGRE

URBANISME TRÀNSIT

Cues a l'avinguda Catalunya per les obres del carril bici

Els treballs agreugen els col·lapses que hi ha habitualment en aquest carrer || Embussos puntuals també a Lluís Companys

Les obres per habilitar el carril bici des de l’avinguda Catalunya fins al pont Universitat.

Les obres per habilitar el carril bici des de l’avinguda Catalunya fins al pont Universitat.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres a l’altura de la plaça Espanya per habilitar el carril bici des de l’avinguda Catalunya fins a enllaçar amb el del pont Universitat estan provocant embussos de trànsit. Aquesta zona ja acostuma a col·lapsar-se a les hores punta, però el fet que ara només estiguin disponibles dos carrils per sentit per la demolició de la mitjana agreuja les retencions. Cartells penjats en edificis de la zona avisen de l’afectació de trànsit per aquestes obres, així com per la millora del ferm en diversos carrers, i demanen disculpes per les molèsties i detallen que els treballs es prolongaran durant tres mesos.

Paral·lelament, ahir també es van registrar cues puntuals a Lluís Companys, almenys cap a les set del vespre. Aquest carrer és des del 8 d’agost passat unidireccional cap a l’avinguda Catalunya, mentre que Acadèmia ho és en direcció al passeig de Ronda. Una plataforma veïnal critica aquest canvi, mentre que la Paeria el defensa i minimitza el fet que encara hi hagi conductors que circulen en contradirecció. Així mateix, ahir també es va desviar el trànsit al carrer Cardenal Cisneros per poder reasfaltar la calçada.

tracking