SEGRE

El jutge avala la llicència i la seguretat de la discoteca Biloba

El jutjat del contenciós administratiu número 1 de Lleida desestima el recurs presentat per la Generalitat

Imatge d’una nit de festa a la discoteca Biloba de Lleida.

Imatge d’una nit de festa a la discoteca Biloba de Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat del contenciós administratiu de Lleida número 1 ha desestimat el recurs presentat per la Generalitat contra la llicència municipal atorgada a la discoteca Biloba. Segons ha anunciat la Paeria, la sentència del jutjat lleidatà avala l’activitat que la societat Bluerenting Catalonia duu a terme al local d’oci del polígon Neoparc, així com la seva seguretat.

El jutge ha dictaminat que la llicència municipal atorgada per l’ajuntament de Lleida “està emparada en el planejament urbanístic”. Així mateix, segons la sentència, “queda provat que l’establiment queda fora de les zones d’intervenció i d’alerta“ de la zona industrial i urbana en què es troba i, per al seu funcionament, “només és necessari la presentació del Pla d’Autoprotecció” que l’empresa ja va aportar.

D’acord amb la tramitació de la llicència que va realitzar la Paeria, el jutge estableix que l’administració local és la competent per resoldre el pla d’autoprotecció d’aquesta instal·lació. Per contra, la part demandant, la Generalitat, argüia que la llicència de la discoteca era nul·la perquè el pla d’autoprotecció tenia l’informe negatiu del departament d’Interior de la Generalitat. Segons el jutge, aquesta aprovació correspon a l’Ajuntament i, per tant, el recurs contenciós administratiu ha de ser desestimat.

La sentència no és ferma i contra la mateixa es pot presentar recurs d’apel·lació.

tracking