SEGRE

La Paeria estudiarà canvis en la mobilitat a la Zona Alta

Larrosa s’ha reunit amb comerciants del barri

Larrosa i Peris s'han reunit amb els representants dels comerciants de la Zona Alta.

La Paeria estudiarà canvis en la mobilitat a la Zona AltaAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, acompanyat del tinent d'alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafel Peris, ha mantingut aquest dijous una trobada amb els representants dels comerciants de la Zona Alta amb l'objectiu d'escoltar les seves propostes i suggeriments de millora del barri.

Durant la reunió, Larrosa ha explicat als comerciants la propera posada en marxa d'una oficina d'atracció d'inversions. "Una iniciativa que va en la línia de fer possible que les zones comerciants de la ciutat tinguin l'atractiu suficient, estable i sostingut en el temps per funcionar com a veritables motors i generadors de riquesa a la ciutat", ha afirmat l'alcalde.

Pel que fa a l'existència d'una petició de diverses entitats per millorar la mobilitat a la Zona Alta, Larrosa ha anunciat que s'han iniciat converses amb la doctora Carme Bellet, del departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida, amb l'objectiu de fer una anàlisi en profunditat del funcionament del barri i obtenir una diagnosi dels diferents usos que hi conviuen. Segons l’ajuntament, l’informe ha de servir per prendre mesures que puguin millorar l'accessibilitat i mobilitat interna al barri, dinamitzar el comerç i millorar la qualitat de vida dels veïns.

Les modificacions que es puguin prendre poden afectar, entre altres àmbits, al transport públic col·lectiu, a la progressiva conversió en zona de vianants, a les zones d'aparcament properes al barri o a noves estratègies de dinamització comercial, segons la Paeria.

tracking