SEGRE

SUCCESSOS LLEIDA

Tres detinguts per 5 robatoris en una nit a Cappont

Mossos i Urbana tranquil·litzen veïns dels Magraners en una xarrada || Els agents diuen que al barri sols hi va haver 2 assalts

Un centenar de veïns dels Magraners van assistir a la xarrada sobre seguretat ciutadana.

Un centenar de veïns dels Magraners van assistir a la xarrada sobre seguretat ciutadana.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir tres persones com a presumptes autors de cinc robatoris en una mateixa nit a Cappont, segons va informar un representant dels Mossos en una xarrada sobre seguretat ciutadana que es va celebrar ahir al barri dels Magraners i va contraposar aquest fet que als Magraners només s’han denunciat dos robatoris en cases en el que va d’estiu. Un agent dels Mossos i un de la Guàrdia Urbana van intentar tranquil·litzar els veïns dels Magraners, que van afirmar sentir-se insegurs pels últims robatoris al barri.

Un centenar de veïns van assistir a la xarrada, en la qual els agents van donar consells per millorar la seguretat, entre aquests instal·lar dispositius als habitatges com espiells i sistemes de pany electrònics. A més, van recalcar la importància d’instal·lar alarmes, tant als domicilis com a les bastides d’obra, perquè són una de les vies que els lladres utilitzen per entrar als pisos.

El president veïnal, Juan Gallardo, es va pronunciar en la mateixa línia que els agents i va assegurar que no hi ha més robatoris aquest any que en els anteriors.

Els dos casos denunciats als Magraners van tenir lloc el passat cap de setmana.

tracking