SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Agredeix i amenaça veïns amb un pal a la Mariola

L’home també va insultar urbans i es va resistir a la detenció || La Policia Local arresta un altre home per violència masclista

Vista general de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista general de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir divendres un home acusat d’agredir-ne un altre amb un pal de grans dimensions i amenaçar diversos policies a la Mariola. Els fets van tenir lloc cap a les set de la tarda quan la Policia Local va rebre l’avís que hi havia un aldarull en un bar del carrer Mariola. Una vegada al lloc, els agents van veure un home cridar i amenaçar diverses persones que l’envoltaven. Els policies van reduir l’individu, de 41 anys, i li van treure el pal de les mans, d’uns vuitanta centímetres de llarg, malgrat que va oferir molta resistència i insultava i amenaçava els agents. Un ciutadà present al lloc dels fets va denunciar davant dels policies que havia vist l’home increpar una cambrera del bar pròxim i que, a l’intercedir per ajudar-la, l’individu l’havia agredit. Finalment, aquest home va ser detingut per un delicte de lesions i també per atemptat a l’autoritat.

D’altra banda, un home de 38 anys va ser arrestat dissabte després que la seua parella el denunciés per maltractaments. La dona va anar al migdia a la comissaria de la Guàrdia Urbana per interposar la denúncia i els agents van localitzar el marit de la denunciant al Centre Històric. Després d’identificar-lo, va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

tracking