SEGRE

BARRIS EQUIPAMENTS

La falta de coberta del pavelló de la Bordeta impedeix fer-hi activitats

Els veïns denuncien que es va retirar la uralita sense tenir el material per substituir-la

El pavelló de la Bordeta, quan van retirar la coberta d’uralita.

El pavelló de la Bordeta, quan van retirar la coberta d’uralita.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació de veïns de la Bordeta demanarà a l’ajuntament que instal·li “com més aviat millor” la coberta del pavelló del barri, que el consistori va retirar a finals del mes d’agost perquè contenia amiant. La presidenta de l’entitat, Mari Carmen Guerrero, denuncia que el consistori no ha posat la coberta nova de l’equipament perquè “encara no els ha arribat el material”.

La Paeria va acabar de retirar els 1.500 metres quadrats de coberta del pavelló el dia 30 d’agost i Guerrero confiava que a mitjans del mes de setembre acabessin les obres. “Van començar el dia 22 i esperàvem que abans de l’inici del curs escolar ja estigués en condicions però no és així, perquè ni tan sols han començat a posar la nova teulada”, explica la presidenta de l’associació. La demora de l’ajuntament a resoldre aquesta actuació ha provocat que s’hagin d’ajornar o anul·lar les activitats programades al pavelló. “A més, amb l’inici de les classes comencen també activitats extraescolars que utilitzen el pavelló i s’haurà de buscar un altre espai mentre durin les obres o ajornar-les”, lamenta la presidenta veïnal.

Així mateix, també va demanar que, una vegada acabada aquesta actuació al pavelló, comencin els treballs a la pista esportiva del local social, que s’ha de cobrir. Aquesta obra està prevista des que va guanyar el projecte de ciutat dels pressupostos participatius de l’any passat.

La presidenta de l’associació fa una crida al civisme

Mari Carmen Guerrero, presidenta de l’associació de veïns de la Bordeta, va fer ahir una crida al civisme i va dir que l’entitat protarà a terme una campanya per fomentar les bones conductes als carrers de la Bordeta. “No pot ser que vegis escombraries pel carrer a qualsevol hora del dia. Això no se soluciona contractant més gent per al servei de neteja: és un problema d’educació i des de les entitats hem de promoure el civisme”, va assegurar Guerrero. Paral·lelament, l’associació ha editat uns consells de seguretat per als veïns.

tracking