SEGRE

Cinc detinguts en un dia per tres robatoris amb força al Centre Històric i l'Escorxador

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana van detenir entre aquest dimarts a la matinada i ahir dimecres cinc persones per delictes de robatori amb força en establiments i habitatges. La primera actuació va tenir lloc a prop de les 02.20 hores al carrer Roca Llaurador, quan una patrulla va detectar una finestra oberta i soroll a l’interior de l’Aula de Teatre de l’Escorxador. Els agents que van entrar a l’edifici van trobar tots els armaris oberts i diferents dispositius mòbils preparats per sostreure. Per aquests fets van detenir un jove de vint anys, nascut al Marroc, que estava amagat sota d’unes taules.

Aquella mateixa nit, vora les quatre de la matinada van detenir tres homes, d’origen romanès i amb antecedents, per forçar l’entrada d’un bar al carrer Lluís Companys, i després van intentar robar el contingut de les màquines escurabutxaques i la caixa registradora.

Així mateix, la Guàrdia Urbana va detenir ahir a la nit un altre jove de vint-i-cinc anys i d’origen espanyol per irrompre en un habitatge dels blocs Grup del Pla, al Centre Històric, per robar joies.

tracking