SEGRE

SUCCESSOS ASSALTS

Detingut per atracar amb un ganivet un bar d'Alfred Perenya i fugir amb 300 €

Una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una banda que robava en domicilis d'arreu de CatalunyaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres un home acusat d’atracar a punta de ganivet un bar del carrer Afred Perenya. Segons van explicar fonts de la policia autonòmica, els fets es remunten al 4 de setembre passat, quan un individu es va presentar en un establiment d’aquest carrer armat amb un ganivet i va amenaçar la cambrera del local abans de fugir amb la recaptació de la caixa enregistradora, aproximadament 300 euros, i una botella de licor. Va passar quan la treballadora estava a punt de tancar el bar.

Després de la denúncia, els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per trobar l’autor dels fets. Gràcies a la descripció facilitada per la cambrera, van poder identificar-lo ràpidament, ja que compta amb nombrosos antecedents. Es tracta d’un veí de Lleida, de 46 anys i nacionalitat espanyola. Tanmateix, al no constar-li cap domicili conegut, no van poder localitzar-lo.

Va ser dimecres quan un agent de la policia autonòmica que es trobava fora de servei el va localitzar passejant pel carrer Onze de Setembre. Va donar l’alerta als seus companys, que van muntar un dispositiu amb què, després d’un seguiment discret, van poder finalment detnir-lo. Està previst que declari próximament davant del jutge.

tracking