SEGRE

SUCCESSOS DELICTES

Detinguts per rebentar el vidre d'un cotxe per robar peces de roba de la Vuelta

Un d’ells, un menor escapat d’un centre

Imatge d’arxiu d’un turisme forçat a Lleida.

Imatge d’arxiu d’un turisme forçat a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada dos joves acusats de trencar el vidre d’un cotxe al Segon Passeig de Ronda per robar diverses peces de roba de ciclista. Segons la Urbana, els fets van tenir lloc pocs minuts abans de dos quarts de quatre de la matinada, quan una patrulla es va traslladar fins al barri de Balàfia alertats per un veí. Els agents van observar dos joves que van tirar una motxilla i van sortir corrents al detectar la presència policial. Després d’una breu persecució, van atrapar cadascun dels presumptes delinqüents al carrer Francesc Molí i Lérida-Colòmbia.

La Urbana va identificar els lladres com Y.D., de vint-i-sis anys i d’origen marroquí, així com un menor de disset anys i també originari del Marroc, que va admetre haver-se escapat d’un centre de menors. Així mateix, van comprovar que hi havia un cotxe estacionat amb la finestra trencada i l’interior escorcollat. Dins de la bossa que havien llançat els joves hi havia material de ciclisme com malles, samarretes i mitges, segurament de la Vuelta Ciclista a Espanya. Davant dels fets, els agents van detenir els sospitosos per un possible delicte de robatori amb força.

D’altra banda, segons les dades de la Guàrdia Urbana, des de principi d’any s’han registrat més de cinquanta robatoris a la ciutat de Lleida, així com 23 furts. Respecte al conjunt de la província, les xifres del ministeri d’Interior apunten que al segon trimestre a les comarques lleidatanes hi ha hagut 649 robatoris amb força a domicilis, establiments i altres instal·lacions, la qual cosa representa un 3 per cent més que en el mateix període de l’any passat, quan es van registrar 627 denúncies per aquest tipus de delictes a les comarques de Lleida.

tracking