SEGRE

SUCCESSOS BALANÇ

Tretze detinguts en només 15 dies per furts en vehicles, locals i cases

Actuacions d’Urbana i Mossos d’Esquadra a Lleida aquest mes de setembre

Robatori a l’interior de vehicles a Gardeny el passat dia 7.

Robatori a l’interior de vehicles a Gardeny el passat dia 7.FIRMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han arrestat en menys de quinze dies un total de tretze persones acusades de ser autores de robatoris amb força o violència a l’interior d’habitatges, locals o vehicles. Des del 2 de setembre fins divendres passat, la policia autonòmica va detenir vuit persones per diferents assalts a diverses zones de la capital del Segrià, i la Urbana ha dut a terme cinc arrestos.

La primera actuació, el 2 de setembre, la Policia Local va detenir un jove de 33 anys acusat de rebentar set cotxes en una sola nit al barri de Cappont. Un veí els va alertar al veure un individu sortir d’un cotxe que acabava de forçar i del qual havia saltat l’alarma. L’home havia forçat set vehicles als carrers Doctor Trueta i Pont de Suert, i s’investigava si estava implicat en altres robatoris a la zona. Dies després, els Mossos van arrestar tres joves, entre ells un menor d’edat, per quatre robatoris en una sola nit en tres establiments i un habitatge a Cappont i la Bordeta. També s’investigava la seua implicació en altres assalts.

Entre la matinada de dilluns a dimarts de la setmana passada, Mossos i Urbana van arrestar cinc persones per tres robatoris amb força al Centre Històric i l’Escorxador. En un bar de Lluís Companys, tres homes van forçar l’entrada per robar els diners de les màquines escurabutxaques i de la caixa enregistradora, mentre que en un habitatge dels blocs Grup Pla, un jove de 25 anys hi va irrompre per emportar-se’n diverses joies.

Dimecres, els Mossos d’Esquadra van arrestar un home acusat d’atracar a punta de ganivet un bar del carrer Alfred Perenya. Els fets es remunten al 4 de setembre, quan un individu es va presentar en un establiment d’aquest carrer armat amb un ganivet i va amenaçar la cambrera del local abans de fugir amb la recaptació de la caixa enregistradora, aproximadament 300 euros, i una botella de licor. L’endemà, la policia catalana va arrestar un home de 37 anys al ser sorprès venent objectes que presumptament acabava de robar d’un vehicle. Divendres, la Guàrdia Urbana va arrestar dos persones, entre elles un menor de disset anys escapat d’un centre, per rebentar el vidre d’un cotxe aparcat al passeig de Ronda per tal de robar peces de roba de la Vuelta Ciclista a Espanya.

tracking