SEGRE

Hospitalitzat al ser apunyalat al coll a Lleida

Els Mossos busquen l’agressor al trobar la víctima en ple carrer a Alfred Perenya

L'entrada a Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els casos de grip a Catalunya es tripliquen l'última setmanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per provar de localitzar l’autor o autors d’un assalt amb arma blanca a un home en ple carrer a Alfred Perenya de Lleida. La Guàrdia Urbana va rebre un avís a les 2.15 hores de diumenge per un home que presentava diverses ferides al ser apunyalat entre Alfred Perenya i Alcalde Porqueres. Els agents es van traslladar fins a la zona dels fets i van trobar l’home amb una ferida al coll i altres de més superficials al cap. Es tracta d’un home de 45 anys que va ser evacuat en ambulància pel SEM fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Segons fonts sanitàries, la víctima havia perdut molta sang però havia arribat en bones condicions al centre hospitalari.

Després de donar avís al servei d’emergències, la Guàrdia Urbana va sol·licitar la presència dels Mossos d’Esquadra al lloc de l’agressió perquè es fessin càrrec de la investigació, com és habitual en aquests casos. Segons fonts coneixedores del succés, l’autor o autors de l’assalt van fugir del lloc a bord d’un vehicle. Altres fonts consultades per aquest diari van assenyalar una venjança com a possible causa de l’atac.

Encara que no es descarta cap hipòtesi, es creu que és un aldarull per assumptes pendents. Pel que sembla perdria força la possibilitat que els assaltants agredissin la víctima per robar-li, però tampoc està descartat. Serà la investigació dels Mossos d’Esquadra la que determinarà les causes i obtindrà el testimoni del ferit per localitzar els autors de l’agressió.

començaments del mes d’agost, una baralla entre germans va acabar amb un d’ells ferit per arma blanca a l’avinguda Alcalde Porqueres. Aquell dia el succés va tenir lloc sobre les onze de la nit a l’altura del número 39 d’aquesta avinguda quan dos persones, que eren germans, es van embolicar en una discussió que va acabar amb un d’ells ferit per arma blanca. El jove va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova encara que no es trobava en estat greu. Els Mossos d’Esquadra també es van fer càrrec d’aquesta investigació. La baralla va causar expectació entre els veïns de la zona.

tracking