SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Quatre ferits al col·lidir dos turismes a la carretera N-II

Tres van ser evacuats a l’Arnau de Vilanova

Els dos cotxes implicats en l’accident al punt quilomètric 456 de la carretera N-II.

Els dos cotxes implicats en l’accident al punt quilomètric 456 de la carretera N-II.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Quatre persones van resultar ferides ahir al matí en un xoc entre dos turismes a la carretera N-II, a l’altura de Lleida. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, els fets van tenir lloc pocs minuts abans de dos quarts de dotze del matí quan, per causes que es desconeixen, dos cotxes van col·lidir al punt quilomètric 456 d’aquesta via.

Fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers, així com dos ambulàncies medicalitzades que van traslladar tres de les víctimes a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu. Els sanitaris van atendre un quart ferit, al qual van analitzar l’estat de salut i li van donar l’alta in situ. L’últim accident d’aquestes característiques va tenir lloc dissabte passat al matí, quan cinc persones van resultar ferides, també de caràcter menys greu, arran d’una col·lisió entre dos vehicles al terme municipal de Castellar de Ribera, a la comarca del Solsonès.

La relaxació al volant, seguida de les infraccions i l’excés de velocitat, són algunes de les principals causes dels accidents a les carreteres, segons assenyala el Servei Català de Trànsit.

tracking