SEGRE

SUCCESSOS ALDARULL

Un jove sembra el pànic amb un ganivet de grans dimensions a la plaça del Treball de Lleida

Va amenaçar els clients d’un bar, va tirar objectes des d’un terrat i va agredir els agents que el van reduir

Agents i veïns, amb el carrer tallat. La fletxa indica on és el jove amb l'ampliació del requadre

Agents i veïns, amb el carrer tallat. La fletxa indica on és el jove amb l'ampliació del requadreJ. Santamaria

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir ahir a última hora de la tarda un jove després que provoqués el pànic en ple carrer amenaçant ciutadans amb un ganivet de grans dimensions, tirés objectes des d’un terrat i agredís diversos agents. El succés va tenir lloc cap a les 19.00 hores a la plaça del Treball. La policia va rebre una allau de trucades alertant de la presència d’un jove molt alterat, amb un ganivet de grans dimensions i nu de cintura cap amunt. Aterrits, els clients de la terrassa d’un bar van fugir corrents per evitar ser atacats.

Diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra es van desplaçar fins a la plaça del Treball, a més d’ambulàncies del SEM. El jove, de nacionalitat marroquina, va fugir cap al número 84 del carrer Alfred Perenya i es va refugiar al terrat. Des d’allà, va començar a tirar maons, trossos de formigó i altres objectes, la qual cosa va obligar a tallar el carrer entre l’avinguda Príncep de Viana i la rotonda de l’avinguda Alcalde Recasens. Va causar danys almenys en un cotxe patrulla. Agents de la Urbana van pujar fins al terrat protegits amb escuts i van poder detenir el jove. L’home va haver de ser reduït perquè va clavar diversos cops als agents. Va ser arrestat acusat dels delictes d’alteració de l’ordre públic, atemptat a agents de l’autoritat i lesions i va ser ingressat al mòdul psiquiàtric de l'hospital Santa Maria.

El succés va provocar una gran expectació entre els veïns. Sobre això, el president de l’Associació de Veïns del Clot, Manel Rodríguez, va assenyalar que feia diversos dies que aquest individu protagonitzava actes incívics a la zona al costat d’altres joves que formen un grup. Segons Rodríguez, serien entre sis i vuit joves d’entre 15 i 18 anys, tots de nacionalitat marroquina, que han okupat dos pisos del número 84 d’Alfred Perenya, el mateix des del qual el jove es va atrinxerar ahir al terrat.

“La gent estava molt espantada. Fa dies que alertem d’aquesta situació i demanem més presència policial perquè no se sentin impunes”, va afirmar a aquest diari. Segons el president de l’associació de veïns, aquests joves van arribar al barri fa un mes i mig i des d’aleshores s’han produït assalts i robatoris, encara que no hi ha confirmació que estiguin relacionats. “Van pel carrer i amenacen i insulten la gent. Demanem més presència policial per evitar una desgràcia”, va assenyalar.

Un jove sembra el pànic amb un ganivet de grans dimensions a la plaça del Treball de Lleida

Un jove sembra el pànic amb un ganivet de grans dimensions a la plaça del Treball de Lleida

tracking