SEGRE

Hospitalitzat el jove que va sembrar el pànic a la plaça del Treball

Agents i veïns, amb el carrer tallat. La fletxa indica on és el jove amb l'ampliació del requadre

Agents i veïns, amb el carrer tallat. La fletxa indica on és el jove amb l'ampliació del requadreJ. Santamaria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove detingut dilluns a la tarda després de sembrar el pànic amb un ganivet a un bar de la plaça del Treball de Lleida està ingressat a l’hospital de Santa Maria. Segons va informar aquest dimarts la Guàrdia Urbana, el detingut, de 18 anys i nascut al Marroc, va ser evacuat a l’Arnau de Vilanova i des d’allà es va decidir el seu trasllat al Santa Maria. Els fets van ocórrer a última hora de la tarda de dilluns quan el jove va amenaçar amb un ganivet de grans dimensions diversos clients d’una cafeteria per després pujar a dalt d’un terrat, des del qual va tirar diversos objectes al carrer, abans de ser reduït pels agents policials. Durant el seu arrest, el jove va agredir diversos agents.

Està acusat d’amenaces, atemptat als agents, danys i lesions lleus. Per altra banda, els veïns del Clot sol·licitaran una reunió amb la Guàrdia Urbana per demanar més presència policial al barri.

Aquest jove formaria part d’una quadrilla d’entre sis i vuit que han okupat recentment dos pisos en un immoble del carrer Alfred Perenya. Segons el president veïnal, Manel Rodríguez, en els últims dies hi ha hagut dos robatoris en establiments. Els veïns no descarten que els hagin comès aquests joves. En un dels robatoris, els autors van entrar pel conducte d’aire condicionat.

tracking