SEGRE

PAERIA DISTINCIONS

Premi Ciutat de Lleida per a Marc Marzenit i Albert Barqué-Duran

Els dos premiats, a la cúpula amb gravetat zero.

Els dos premiats, a la cúpula amb gravetat zero.©FUNDACIÓN QUOARTIS, PHOTO BY MIKE PFAU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El productor musical Marc Marzenit i l’investigador Albert Barqué-Duran, tots dos de Mollerussa, han estat distingits amb la desena edició del Premi Internacional Ciutat de Lleida per la creació The Zero-Gravity Band, que van presentar al passat Sónar i que uneix exploració espacial i futur de la música en una cúpula que permet experimentar la ingravidesa. Aquest guardó reconeix la tasca de persones, empreses o entitats en favor de la projecció internacional de la ciutat de Lleida i la seua àrea d’influència.

En aquest sentit, la presidenta del jurat, la periodista Rosa Maria Calaf, va destacar que és “un projecte especialment innovador que relaciona tecnologia, art i ciència d’una manera completament nova, que experimenta amb materials, productes i idees des de noves perspectives”.

Va subratllar que han participat en aquest treball investigadors i artistes d’Alemanya, els EUA i el Regne Unit, i compta amb el suport de diverses organitzacions internacionals.

Els guardonats rebran una reproducció del Bronze de Ascoli, on apareix per primera vegada per escrit el nom de Lleida (Ilerda).

tracking