SEGRE

CERTÀMENS HABITATGE

El Saló Immobiliari ofereix 1.500 pisos entre obra nova i segona mà

Els preus oscil·len entre els 120.000 i els 200.000 euros els de nova construcció i els usats van des dels 48.000 fins als 100.000 || Els API esperen tancar vendes

El Saló Immobiliari va obrir ahir a la Llotja i es prolongarà avui i demà.

El Saló Immobiliari va obrir ahir a la Llotja i es prolongarà avui i demà.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Saló Immobiliari de Lleida va obrir ahir a la Llotja amb una oferta d’uns 1.500 pisos, tant d’obra nova com de segona mà i amb preus gairebé per a totes les butxaques. El president dels Agents de la Propietat Immobiliària (API), Josep Maria Esteve, va indicar que es poden trobar habitatges nous a una mitjana de 2.000 euros el metre quadrat, xifra que suposa un cost de 120.000 euros per a un apartament de seixanta metres quadrats i de 200.000 per a un pis de cent amb quatre habitacions. Així mateix, va xifrar en entre 800 i 1.000 euros el metre quadrat el preu dels pisos usats, de manera que un de 60 metres costaria entre 48.000 i 60.000 euros i un de cent, de 80.000 a 100.000.

Tretze immobiliàries de la ciutat participen en la fira, i a les edicions passades (l’actual és la cinquena) van trobar-hi casa un centenar de persones. A la inauguració, Esteve va recordar que van començar “amb un espai molt petit a l’entrada de la Llotja i hem anat creixent de manera exponencial, la qual cosa és bona per a la ciutat”. Va destacar que és la primera vegada que hi participa també l’ajuntament i espera que aquesta col·laboració “es cronifiqui”. Així mateix, confia a “fer moltes operacions i vendes” durant el saló, que es prolonga avui i demà. L’alcalde, Fèlix Larrosa, va subratllar per la seua banda la importància del sector immobiliari per a la ciutat.

L’alcalde anima el sector a invertir ara a la zona de Torre Salses i al Centre Històric

“Volem ser una gran capital, una ciutat dinàmica, capaç d’atendre inversions i que el vostre sector creixi d’una manera ordenada”, va apuntar. Sobre aquesta qüestió, va dir que “el pla parcial SUR 42 [Torre Salses] generarà unes oportunitats d’obra nova, a banda de comercials”, i va animar el sector a invertir també en el Centre Històric, “que és un dels barris de Lleida” que compta “amb més projecció de futur”. “Impulsem set àrees d’innovació social i necessitem la vostra implicació”, va incidir Larrosa.

tracking