SEGRE

CERTÀMENS HABITATGE

Una dotzena de promocions de pisos en marxa a Lleida

Balanç positiu del Saló Immobiliari, amb més de set-centes visites ateses || Les firmes tanquen diverses vendes i futurs acords

El saló va obrir les portes divendres i va tancar ahir al migdia.

El saló va obrir les portes divendres i va tancar ahir al migdia.ÒSCAR MIRÓN

Creat:

Actualitzat:

Balanç positiu d’una nova edició del Saló Immobiliari de Lleida i que el cap de setmana es va celebrar a la Llotja. Les immobiliàries, amb una oferta global d’aproximadament 1.500 pisos d’obra nova i de segona mà, van registrar unes set-centes visites de clients interessats en l’adquisició d’un habitatge d’un sector de nou a l’alça i amb una dotzena de promocions en construcció a punt de començar a la capital del Segrià.

El president dels Agents de la Propietat Immobiliària (API), Josep Maria Esteve, va afirmar que “actualment estan en procés quatre promocions a Copa d’Or, quatre més a Ciutat Jardí i tres a Pardinyes, aquestes són les zones on més miren els inversors i, el millor de tot d’aquestes noves obres, és que la majoria ja estan totes venudes”. El saló va tancar amb “diverses reserves de pisos efectuades. Aquestes pròximes setmanes serviran bàsicament per tancar acords”, va explicar Esteve, que ja va avançar que “l’any 2019 el certamen tindrà lloc a finals d’octubre”.

Pel que fa al perfil del visitant, el president dels API en va descriure principalment tres: “Parelles joves que busquen un pis d’obra nova, persones de mitjana edat que busquen habitatges de segona mà pel centre de la ciutat com a Ronda i Prat de la Riba i petits inversors que volen adquirir apartaments i immobles per llogar.”

tracking