SEGRE

TRIBUNALS DROGUES

Accepta gairebé dos anys per intentar entrar droga a la presó de Ponent

Decomissen haixix al Centre Històric

Imatge de la droga intervinguda divendres al Centre Històric.

Imatge de la droga intervinguda divendres al Centre Històric.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha acceptat una condemna de gairebé dos anys de presó després d’admetre que va intentar entrar droga al Centre Penitenciari de Ponent. Estava previst que el judici se celebrés dijous vinent a l’Audiència Provincial de Lleida, encara que les parts han arribat a un acord pel qual l’acusada accepta 1 anys i 11 mesos de presó i el pagament d’una multa de 600 euros. Segons l’escrit de qualificació de la Fiscalia, els fets van ocórrer el 3 de setembre del 2017 cap a les tres del migdia, quan l’acusada, J.F.P., va ser sorpresa per agents dels Mossos d’Esquadra a l’interior de la presó en possessió de sis fragments d’haixix amb un pes de 43,94 grams i dos embolcalls de plàstic amb 4,01 grams de cocaïna. Segons el Ministeri Públic, la dona “pretenia introduir a l’esmentat establiment la droga per facilitar el consum pels interns”. A més, la Fiscalia assenyala que la substància intervinguda té un valor al mercat negre de poc més de 600 euros. Al pactar una pena de presó inferior als dos anys, la dona podrà evitar entrar a la presó al no tenir antecedents penals.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va arrestar divendres un jove de 24 anys acusat de traficar amb haixix al Centre Històric. Els agents li van intervenir 78 grams d’aquesta substància, a més d’alguns cabdells de marihuana. A més, els urbans van comprovar que al jove li constava pendent una ordre de recerca i detenció d’un jutjat de Lleó.

Finalment, durant el cap de setmana, la Urbana va denunciar tres persones per possessió i consum de drogues a la via pública. En dos dels casos, els denunciats van ser sorpresos amb marihuana i el tercer, amb heroïna.

tracking