SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Una col·lisió amb 5 ferits talla l'autovia per segona vegada en 48 hores

El sinistre va provocar cues durant tres hores

Vista de les retencions registrades ahir a l’A-2 arran de la col·lisió entre un camió i un turisme.

Vista de les retencions registrades ahir a l’A-2 arran de la col·lisió entre un camió i un turisme.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una col·lisió que es va saldar amb cinc ferits lleus va tornar a tallar ahir l’A-2, en direcció Barcelona, durant tres hores. El Servei Català de Trànsit va rebre l’avís d’un accident entre un camió de paqueteria i un turisme a les 7.21 hores en el punt quilomètric 473 de l’autovia a la localitat de Bell-lloc d’Urgell. A causa de la col·lisió, es va haver de tallar la circulació en direcció Barcelona i donar pas alternatiu per l’Ll-11, cosa que va causar llargues retencions que van arribar fins al pont de Pardinyes, a Lleida. Cinc persones van resultar ferides a causa del sinistre, dos de les quals van ser evacuades pel SEM fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Les altres tres van ser donades d’alta després de ser ateses in situ. Fins al lloc es van traslladar tres vehicles dels Mossos d’Esquadra, quatre ambulàncies del SEM i dos dotacions de Bombers. Trànsit va donar per normalitzada la circulació a l’autovia a les 10.23 hores.

És el segon tall a l’A-2 en 48 hores després del registrat dilluns entre Alcoletge i els Alamús al bolcar un camió de porcs. En aquella ocasió, la circulació es va veure afectada durant vuit hores, la qual cosa va causar importants retencions. El camió va quedar travessat al mig de la calçada, ocupant dos carrils. Part dels animals també van quedar escampats sobre l’asfalt i almenys una trentena va morir. El conductor del camió va resultar ferit lleu.

Dilluns, un camió bolcat també va obligar a tallar l’A-2 entre Alcoletge i els Alamús durant vuit hores

D’altra banda, també es van registrar retencions al migdia al pont de Pardinyes després d’una col·lisió. Segons la Guàrdia Urbana, l’avís es va rebre a les 13.25 hores i a causa del xoc un motorista va resultar afectat amb ferides lleus, de forma que va ser evacuat en ambulància a l’Arnau.

tracking