SEGRE

SERVEIS ESCOMBRARIES

Ciutat Jardí i Vila Montcada avalen el porta a porta

Les associacions ho consideren una gran oportunitat per millorar en sostenibilitat || “Si s’informa bé, els veïns respondran”

El porta a porta serà una realitat a partir del 5 de novembre.

El porta a porta serà una realitat a partir del 5 de novembre.S.C.D.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les associacions de veïns de Ciutat Jardí i Vila Montcada van assegurar ahir que veuen en el sistema de recollida d’escombraries porta a porta “una bona proposta que servirà perquè els barris guanyin en sostenibilitat”. Així ho creu el president veïnal de Ciutat Jardí, Antoni Tahull. “Estem molt satisfets de ser, juntament amb Vila Montcada, el primer barri de Lleida en el qual s’aplicarà aquest sistema, serem els pioners i la nostra experiència servirà per millorar els detalls perquè es pugui aplicar a la resta de la ciutat”, va afirmar.

Considera que informar els veïns degudament serà vital perquè el sistema funcioni i es vegin els resultats. Per això, Tahull va destacar que “tot el pla d’informació i divulgació que farà la Paeria per donar a conèixer el porta a porta va sorgir a proposta nostra, perquè considerem que, si els veïns estan ben informats, respondran sense cap dubte i confiem que aquesta campanya sigui útil i un èxit”.

Consideren primordial que, perquè funcioni el pla, s’informi degudament tots els veïns

Per la seua part, el president de l’associació de veïns de Vila Montcada, Lluís Carrera, preveu que “les primeres setmanes pot ser que siguin una mica caòtiques, perquè alguns veïns encara no s’hauran acostumat al nou sistema, però creiem que el porta a porta és una bona idea i esperem que funcioni”.

Respecte a l’acollida que tindrà per part dels 2.792 veïns que utilitzaran aquest sistema a partir del 5 de novembre, Carrera és prudent. “Volem esperar que s’apliqui el sistema i estigui unes setmanes de prova abans de fer qualsevol tipus de valoració. A més, crec que la Paeria ha preparat una bona campanya informativa perquè tots els veïns s’informin degudament del porta a porta”, va assegurar.

Dimecres passat, l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, va anunciar que Ciutat Jardí i Vila Montcada començarien a utilitzar aquest sistema de recollida de residus el 5 de novembre. La Paeria repartirà entre els veïns dos cubells d’escombraries i cinc tipus de bosses per reciclar, a part d’un tríptic informatiu.

tracking