SEGRE

SUCCESSOS DEFUNCIÓ

Investiguen la mort d'un home en ple carrer davant del pavelló Barris Nord

Un veí de Lleida de 84 anys que presentava un cop al cap, segons els Mossos

Cotxes dels Mossos, ahir a la tarda al lloc en el qual es va produir la mort del veí de Lleida.

Cotxes dels Mossos, ahir a la tarda al lloc en el qual es va produir la mort del veí de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida de 84 anys va morir ahir a la tarda en ple carrer quan es trobava al costat de les escales exteriors del pavelló Barris Nord, en el número 113 de l’avinguda Prat de la Riba, a Pardinyes. Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació per identificar la víctima, que anava indocumentada, i determinar les causes de la defunció. Després d’una primera anàlisi, els Mossos van assenyalar que es tractaria d’una mort accidental. Pel que sembla, i per causes que es desconeixen, l’home va tenir una caiguda quan es trobava a les escales metàl·liques (que s’utilitzen en cas d’emergència i que tenen l’accés obert), ja que presentava un fort traumatisme al cap.

La policia catalana va rebre cap a les 16.00 hores l’avís de l’emergència. Fins al lloc també van acudir dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els sanitaris (just darrere del pavelló hi ha un CAP) van intentar reanimar sense èxit l’ancià, que va morir al mateix lloc de la caiguda. També es va desplaçar la comitiva judicial, inclòs un metge forense, que va confirmar la mort. A les 17.00 hores, es va procedir a l’aixecament del cadàver, que va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal per practicar-li l’autòpsia.

Posteriorment, els Mossos van poder identificar la persona morta i van informar que es tracta d’un veí de la capital del Segrià de 84 anys, del qual no van transcendir més detalls. El succés no va afectar l’activitat del pavelló Barris Nord.

tracking