SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un conegut promotor lleidatà en un accident a prop de Lisboa

El promotor José Luis Vélez, que anava amb cotxe des de Sevilla || Residia allà, on era molt conegut en el món eqüestre

Serveis d’emergències, treballant ahir a l’N-230.

Serveis d’emergències, treballant ahir a l’N-230.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

José Luis Vélez Burrell, un conegut promotor lleidatà, va morir ahir a la matinada en un accident de trànsit que va tenir lloc a prop de Lisboa, a Portugal. Vélez, nascut el 1952 a Lleida, havia partit des de Sevilla, on residia des de feia diversos anys i quan estava arribant a la capital portuguesa, on l’esperava la seua família per a una trobada, el cotxe en el qual viatjava es va accidentar per causes que es desconeixen i que s’investiguen.

José Luis Vélez era president del Club d’Enganxaments d’Andorra i des de fa tres anys soci del Reial Club d’Enganxaments d’Andalusia. A Lora del Río té la seua finca amb una desena de cavalls, alguns dels quals campions d’Espanya i dels millors classificats en competicions celebrades a Holanda. Era molt conegut en el món dels concursos de carruatges amb cavalls. De fet, just el dia abans de l’accident hauria participat al IV Concurs Internacional d’Enganxaments de Tradició Ciutat de Gines.

D’altra banda, a la ciutat de Lleida era un conegut constructor, que havia estat responsable de la promotora Uvesa, que va quedar inactiva fa ara alguns anys.

Ferida al xocar un cotxe i una fugoneta a l’N-230 a Vielha Una dona de 44 anys va resultar ahir ferida de diversa consideració en un accident a la carretera N-230 al seu pas per Vielha. Els fets van tenir lloc poc després de dos quarts de cinc de la tarda quan una furgoneta i un cotxe van col·lidir al quilòmetre 159. A conseqüència de l’impacte, una dona que anava en aquest últim vehicle va ser evacuada a l’hospital de Vielha amb una contusió toràcica i pelviana. La carretera va quedar tallada més de mitja hora, la qual cosa va originar retencions. D’altra banda, un motorista va quedar ferit després de tenir un accident a la localitat d’Aler, a Benavarri. Va ser evacuat en una UVI mòbil.

tracking