SEGRE

URBANISME PAISATGE URBÀ

Retiren un gran rètol comercial il·legal a Blondel

Operaris van retirar ahir el gran rètol de la façana.

Operaris van retirar ahir el gran rètol de la façana.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El rètol comercial de grans dimensions que des de fa mesos era a la façana del número 44 de Blondel, que publicitava una perfumeria del carrer Major 35, va ser retirat ahir perquè no tenia llicència i era il·legal.

El Centre d’Estudis Comarcals del Segrià va criticar el mes de maig passat que el cartell, per les seues dimensions i color, trencava l’harmonia de les façanes de la Banqueta i va considerar que podria vulnerar la normativa. Tècnics municipals el van inspeccionar i van constatar que va ser col·locat sense disposar de llicència. Tanmateix, responsables de la perfumeria afirmaven “que era legal”.

Després de la inspecció de la Paeria, fonts municipals van matisar ahir que els amos del local “havien de legalitzar-lo o retirar-lo”. Tanmateix, van assenyalar que a causa de les seues grans dimensions “no pot legalitzar-se perquè tapa elements arquitectònics i no compleix la normativa”. D’aquesta manera, els responsables de la perfumeria, que van declinar fer declaracions sobre el tema, van retirar ahir al matí el rètol. L’entitat cultural havia denunciat que el cartell “és un atemptat estètic contra la raonable harmonia que la façana oferia” i va criticar els responsables municipals “per no vetllar per l’estètica de la ciutat”.

Operaris van retirar ahir el gran rètol de la façana.

Operaris van retirar ahir el gran rètol de la façana.MAGDALENA ALTISENT

tracking