SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Denuncia la brutal pallissa d'un grup de joves en un pàrquing de Cappont

La víctima i un amic van rebre diversos cops en ple carrer al sortir d’una discoteca

Contusions múltiples - Les víctimes presentaven diversos cops per tot el cos. A la imatge de dalt, un dels joves presenta una ferida darrere de l'orella, a més de cops de puny i cops per les extremitats. Asseguren que es van resistir a un roba ...

Contusions múltiples - Les víctimes presentaven diversos cops per tot el cos. A la imatge de dalt, un dels joves presenta una ferida darrere de l'orella, a més de cops de puny i cops per les extremitats. Asseguren que es van resistir a un roba ...SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un jove de 20 anys va denunciar ahir haver estat víctima d’una brutal pallissa per part d’un grup d’adolescents a Cappont. Segons ha denunciat davant dels Mossos d’Esquadra, els fets van ocórrer a primera hora d’ahir a l’aparcament d’una discoteca. El jove, al costat d’un amic, havia sortit del local de lleure i es dirigien a la recerca del seu vehicle quan van ser abordats per un grup d’entre cinc i sis joves. Aquests, segons la denúncia, els van exigir que els donessin el mòbil i altres objectes que portaven a sobre, a la qual cosa es van negar. Tot seguit, expliquen, van començar a rebre cops. Segons la denúncia, els agressors primer li van clavar un cop de puny a la cara al seu amic i després van començar a agredir-lo a ell, amb cops per tot el cos. La víctima assenyala que no recordava res del que havia passat al perdre la consciència a causa de l’agressió.

De fet, el jove diu que quan va recuperar la consciència, els Mossos ja havien arribat al lloc per atendre’ls a ell i el seu amic i que una ambulància del SEM els va traslladar a l’hospital Arnau de Vilanova. Un dels joves tenia el nas trencat, a més de contusions per tot el cos, igual que l’altre agredit. A la denúncia davant de la Policia, que va presentar ahir mateix després de rebre l’alta hospitalària, va fer constar que té sospites que els agressors podrien pertànyer a la banda de carrer Lobos Callejeros.

Els Mossos estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat on es va produir l’agressió

Els Mossos estan analitzant la informació proporcionada per les víctimes i els testimonis per localitzar els autors de l’agressió. També analitzen els enregistraments de les càmeres de seguretat de la zona on es va produir la brutal pallissa. L’entorn de la víctima reclama més presència policial a la zona, ja que, segons van assenyalar a aquest diari, els aldarulls són habituals.

A finals del mes d’agost passat, la Urbana va detenir un menor de 15 anys per agredir tres joves a l’exterior d’una discoteca, a més d’intentar-ho amb els agents i causar danys a diversos vehicles. Els agredits, dos nois i una noia veïns de Lleida, van haver de ser hospitalitzats a l’Arnau a causa dels cops mentre que el menor va ser arrestat per un delicte de lesions, un altre de danys i també per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

tracking