SEGRE

Shalom fa una crida per trobar una nau després de l'incendi de diumenge

La Fundació ha hagut de donar "vacances forçades" a una desena de persones

a Fundació Ilersis-Shalom, Antoni Siurana, i la gerent,

Shalom fa una crida per trobar una nau després de l'incendi de diumengeMagdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Ilersis-Shalom ha fet aquest dilluns una crida a les administracions perquè els facilitin amb urgència una nova nau on recuperar la seva activitat productiva després de l'incendi que ha cremat les seues instal·lacions al polígon industrial del Segre.

El foc ha cremat per complet tot el material i la maquinària que hi havia a la nau de papereria i embalatge i fins i tot l'estructura ha patit danys significatius.

El president de la Fundació, Antoni Siurana, ha lamentat que l'incendi ha passat en un moment en què s'estava treballant intensament en la confecció dels lots de Nadal.

De la seva part, la gerent d'Ilersis, Teresa Benet, ha explicat que, de la quarantena de treballadors, n'han hagut d'enviar a casa "de vacances forçades" a deu persones.

No obstant, els responsables de l'entitat asseguren que, tot i que la situació és crítica i que les pèrdues poden ser milionàries, confien en poder assumir totes les demandes de la campanya de lots de Nadal.

L'incendi, en què hi van treballar disset dotacions dels Bombers de la Generalitat, es va declarar a dos quarts de dues de la matinada de diumenge i va cremar 2.500 metres quadrats de instal·lació.

tracking