SEGRE

L'Horta es vol beneficiar de la fibra òptica que arribarà als pobles

Una vista de l'Horta de Lleida.

La Paeria treballa en un servei de taxi compartit per a l'HortaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria estudiarà l’acord entre la Diputació i la Generalitat per instal·lar fibra òptica i donar banda ampla a pobles de Lleida i veure si l’Horta pot entrar dins del pacte. Així ho va explicar aquest dilluns el president de la comissió de l’Horta a la Paeria, David Melé, després d’aprovar-se a la comissió una proposta de resolució del grup de Ciutadans que instava a iniciar negociacions amb la Diputació per desplegar aquest servei a l’Horta.

“Es va pactar que l’ajuntament estudiaria l’acord que van firmar Diputació i Generalitat fa un mes per portar la connexió a internet d’alta velocitat a tots els pobles i veure si és possible que també es faci a l’Horta”, va explicar.

Així mateix, a la comissió, també es va aprovar una proposta del Comú de millorar la higiene del Mercat Central de Fruites i Verdures, al polígon dels Frares. “El mercat funciona de dilluns a divendres i les instal·lacions estan molt brutes, per la qual cosa es va acordar que tècnics municipals parlin amb els responsables del mercat per conèixer les seues carències”, va assenyalar.

Reconeixement a la dona

D’altra banda, la comissió va donar llum verda a organitzar la tercera edició dels premis de l’Horta a la innovació i trajectòria i donar per primera vegada una menció especial a projectes liderats per dones, “ja que no se’ls ha reconegut mai la seua feina”, va manifestar.

tracking