SEGRE

POLÈMICA UNIVERSITAT

La UdL retira cartells amb el seu logo que anuncien orgies

La institució no entra a valorar el contingut, però assegura que fan ús indegut de la seua marca || Circula per les xarxes socials

El cartell que busca gent per fer orgies amb el logo de la UdL.

El cartell que busca gent per fer orgies amb el logo de la UdL.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Orgies UdL. Busquem participants per a orgies, totes i tots sou benvinguts a venir i experimentar noves sensacions.” Aquest és l’anunci que aquests dies circula a les xarxes socials en el qual es convida estudiants de la Universitat de Lleida (UdL) a participar en trobades sexuals i utilitzant el logotip de la institució, que ha provocat que el centre demani la retirada d’aquests pamflets per utilitzar indegudament la marca corporativa de la universitat.

Segons informa el cartell, la iniciativa ha sorgit d’un grup d’estudiants de la facultat d’Enginyeria i Infermeria “amb ganes de passar-ho bé i sense compromís”, i en la mateixa nota hi ha un correu electrònic de contacte per si algú vol més informació sobre això. Diversos joves que hi han contactat diuen que els han demanat el seu perfil a Instagram i les seues preferències sexuals. El cartell va córrer com la pólvora entre els estudiants de la UdL i diverses fonts estudiantils van assegurar que es tracta d’un fake, un comunicat de broma, però la universitat ja ha intervingut en l’assumpte. “Sense entrar a valorar el contingut, és evident que hi ha un ús indegut de la marca i del nom de la universitat, motiu pel qual n’hem demanat la retirada i la retirarem si la detecten les empreses que gestionen les nostres xarxes socials ”, van explicar fonts de la universitat.

A la Universitat de Barcelona va aparèixer fa poc un cartell idèntic amb el logo del centre

Malgrat que el centre no ha pogut contrastar si es tracta d’un comunicat fals o no, asseguren que “independentment que sigui fake, és un ús indegut i demanem que es retiri el logotip de la universitat en aquests anuncis, ja que hem tingut constància que han aparegut cartells similars en altres universitats”.

En aquest sentit, la Universitat de Barcelona va retirar ahir els que estaven penjats al tauler d’anuncis de la facultat de Matemàtiques que al·legaven els mateixos motius pels quals la UdL n’ha demanat la retirada: l’ús indegut de la seua marca. Tot i així, des de la UdL asseguren que no els consta que hagin aparegut cartells físics i només s’ha propagat per les xarxes socials.

tracking