SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Tres encaputxats assalten una empresa a Cappont

Tanquen el vigilant de seguretat a l’oficina i forcen la caixa forta amb radials || Els Mossos han obert una investigació

Vista de les instal·lacions de l’empresa assaltada a Cappont.

Vista de les instal·lacions de l’empresa assaltada a Cappont.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’assalt a una empresa de Cappont, a la qual tres homes encaputxats van irrompre ahir a la matinada per robar la caixa forta. Fonts policials van confirmar que van rebre l’avís cap a les dos de la matinada. Pel que sembla, tres homes amb el cap cobert i amb radials van irrompre en una empresa ubicada al carrer Camí de Picos i dedicada a l’emmagatzemament i distribució de frigrorífics. Els assaltants van aconseguir entrar a les instal·lacions i van sorprendre el vigilant de seguretat, que van deixar tancat a l’oficina mentre cometien el robatori. Una vegada tenien controlat el vigilant de seguretat, els assaltants van anar a buscar la caixa forta de l’empresa i la van forçar utilitzant radials. Els Mossos han obert una investigació per determinar les circumstàncies d’aquest robatori i localitzar els responsables a l’espera de rebre la denúncia dels propietaris de l’empresa que, al tancament d’aquesta edició, encara no l’havien presentat. Es desconeix quanta quantitat de diners es van emportar els lladres. Els agents estan revisant les càmeres de seguretat, a més del testimoni del vigilant.

En els últims mesos, s’han registrat alguns robatoris amb intimidació als treballadors. El mes de març passat, els Mossos van arrestar un home de 43 anys acusat de robatori amb violència i intimidació a dos establiments de la capital del Segrià. El primer atracament es va produir en una botiga de compravenda de joies i objectes de valor al barri de Pardinyes. L’home va entrar a la botiga i va amenaçar la dependenta amb un matxet. Tot seguit, la va obligar a entrar al lavabo, la va lligar de peus i mans amb cinta aïllant i la va deixar tancada. L’atracador va trencar les vitrines i va omplir una bossa de mà amb joies i altres objectes. Quan la dependenta va aconseguir escapar al carrer, l’home va sortir corrents darrere d’ella i va amenaçar els vianants amb el matxet. Una vegada detingut, els Mossos van poder relacionar-lo amb un segon robatori comès el dia anterior en una ferreteria del mateix barri.

tracking