SEGRE

ECONOMIA RESPONSABILITAT PATRIMONIAL

La Paeria ha de pagar 4.400 € per una caiguda al carrer

A un home que es va lesionar per un clot a Cappont || N’abona 1.200 per unes altres dos i 2.000 € més per danys a vehicles

Imatge del carrer Mequinensa, al barri de Cappont.

Imatge del carrer Mequinensa, al barri de Cappont.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria ha estimat la reclamació d’un home que va patir lesions per una caiguda l’any passat a la zona d’estacionament del carrer Mequinensa de Cappont i l’indemnitzarà amb 4.415 euros, al quedar acreditada l’existència en aquest punt d’un clot de 39 per 35 centímetres i dos de profunditat. L’afectat va presentar una reclamació de responsabilitat patrimonial a l’ajuntament en la qual sol·licitava més de 5.400 euros per haver estat 89 dies de baixa com a conseqüència de les lesions que es va fer al caure i en concepte de material mèdic que va haver d’adquirir.

El consistori, no obstant, va acceptar finalment abonar 4.415, segons una resolució municipal. També ha d’abonar 820 euros a una dona per les lesions causades per una caiguda a la rambla Ferran i 364 euros més a una altra dona per una caiguda a la calçada de l’avinguda de les Garrigues. En total, 5.599 euros. A més, l’ajuntament haurà de pagar 1.983 € en concepte d’indemnitzacions per danys a vehicles provocats pel mal estat del ferm o per arbres i dels quals els titulars van presentar reclamacions a la Paeria. Una d’aquestes ascendeix a 195,05 euros per danys en un cotxe per un clot al camí de Vallcalent Sud. Dos més són de 628,27 i 579,89 €, respectivament, per caigudes de branques en vehicles en dos punts diferents de Prat de la Riba i una altra de 172,17, també per un arbre al carrer Manuel Florensa. Així mateix, el consistori ha estimat una altra reclamació i pagarà 409,95 euros per danys en una motocicleta a causa d’un clot a Prat de la Riba.

Fa temps que les associacions veïnals demanen un millor manteniment dels carrers

La millora en el manteniment dels carrers és una demanda que les associacions de veïns reclamen des de fa temps. Abans de l’estiu, l’associació de veïns de Cappont va demanar la Paeria que construeixi la vorera que falta del carrer Camí de Picos i va denunciar que alguns carrers del barri estaven molt degradats.

Els veïns del Clot també van demanar més i millor manteniment i els de la Bordeta han demanat més neteja.

tracking