SEGRE

La Generalitat atura el projecte del càmping de Les Basses

L’ajuntament critica que el Govern “posi traves a projectes importants per a la ciutat" i es compromet a treballar per replantejar el parc

La Paeria preveu instal·lar un càmping al parc de les Basses.

La Paeria preveu instal·lar un càmping al parc de les Basses.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat ha suspès la tramitació de plans especials per instal·lar o ampliar càmpings, inclosos els que estan en tramitació, com és el cas del projecte previst al Parc de les Basses. Així ho ha anunciat l’ajuntament de Lleida, que ha rebut aquest dimarts la notificació de l’aprovació de l’inici de la redacció del Pla director urbanístic de les activitats de càmping per part de la conselleria de Territori i Sostenibilitat.

Així, la Paeria no podrà tramitar l’aprovació definitiva del Pla Especial de Les Basses fins que no estigui redactat el nou Pla Director, malgrat que el document ja es trobava en una fase avançada amb la tramitació ambiental ja enllestida.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris, ha lamentat que es posin traves a projectes clau per la ciutat: “Malauradament no és el primer cop que decisions de la Generalitat aturen inversions importants a la nostra ciutat. Inversions que han de generar una major atractivitat turística i un desenvolupament econòmic i social a la ciutat”, ha afirmat.

“Malgrat aquesta decisió que no compartim, l’equip de govern es compromet a treballar per fer un replantejament del parc de les Basses per guanyar aquest espai com a zona de gaudi i per activitats socials de la ciutadania”, ha afegit el tinent d’alcalde.

tracking