SEGRE

HABITATGE TAXACIÓ

Lleida és la capital catalana amb els pisos més barats, amb 1.269 €/m

Pisos a la venda a la ciutat a Lleida.

Pisos a la venda a la ciutat a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Lleida és la capital de Catalunya amb l’habitatge més barat, amb un preu mitjà de 1.269 euros per metre quadrat el mes de juny passat, un 1,9% més que el mateix mes del 2017, segons l’informe de tendències del sector immobiliari de Societat de Taxació.

El preu mitjà de la demarcació es va situar en els 1.090 euros per metre quadrat, un 1,2% més. A més, Lleida era l’única província on el preu més alt no és a la capital, sinó a la Seu d’Urgell, amb 1.645 euros per metre quadrat. Al contrari, Balaguer era el municipi, d’entre tots els analitzats, amb el preu més baix de tot Catalunya (940 euros per metre quadrat) i el que va experimentar un descens més gran, del 0,9%.

D’altra banda, la rendibilitat del lloguer va caure a Lleida un 4,8%.

A nivell de Catalunya, el preu mitjà va pujar un 9,1%, fins als 2.211 euros per metre quadrat. A Barcelona es va registrar el preu més alt, amb 4.338 euros per metre quadrat, cosa que representa un 12,7% més l’últim any. Segons l’informe, un ciutadà mitjà necessita 8,4 anys del sou per comprar un habitatge.

Així mateix, segons un estudi del portal immobiliari idealista, Lleida és la segona capital estatal on és més rendible la inversió en habitatges per posar-los de lloguer, amb un 7%.

tracking