SEGRE

TRIBUNALS SEGURETAT SOCIAL

“Les Peluquerías Low Cost investigades són exfranquícies”

El local de Peluquerías Low Cost a la rambla d’Aragó.

El local de Peluquerías Low Cost a la rambla d’Aragó.XAVIER ALDOMÀ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els locals de l’empresa Peluquerías Low Cost que investiga la Policia Nacional a Sevilla per suposat frau a la Seguretat Social “són tots exfranquícies”, segons va explicar ahir a aquest diari Carlos Duarte, responsable del local que aquesta cadena té a la rambla d’Aragó de Lleida. “Els nostres contractes estan completament en regla i mai hem comès cap irregularitat”, va afegir Duarte.

El mateix va dir Emma Cortés, responsable de la franquícia que aquesta empresa té al carrer Taquígraf Martí. “Tinc tots els papers en regla i puc demostrar-ho a qui faci falta”, va explicar Cortés.

L’empresa va fer ahir un comunicat en què també va insistir que els locals investigats per un suposat frau fiscal són tots exfranquícies i no tenen res a veure ara mateix amb l’empresa. Carlos Duarte va assenyalar que les franquícies lleidatanes compleixen tots els requisits i gaudeixen de bona salut econòmica, amb l’obertura en les properes setmanes de locals a Cappont, Pardinyes i la Bordeta a Lleida i altres en ciutats de comarques.

tracking