SEGRE

Pueyo descarta una llista única sobiranista a Lleida per a les municipals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcaldable d’ERC a les municipals a Lleida ciutat, Miquel Pueyo, ha celebrat aquesta tarda un acte públic de presentació en el qual ha descartat qualsevol aliança preelectoral o llesta única amb altres forces sobiranistes “perquè anar junts no implica uns millors resultats”.

L’acte, celebrat a la sala Víctor Siuranadel Rectorat de la UdL, ha comptat amb la presència de la consellera de Justícia, Ester Capella. “Avui és la primera trobada d’un procés de confluències entre ERC, persones de la tradició socialista i la plataforma Lleida republicana, que formen persones professionals que no militen en cap partit,”, ha afirmat. En aquest sentit, ha assegurat que “la meitat de la llista estarà formada per persones no afiliades a cap formació i que mai no han ocupat cap càrrec polític”, ha explicat, a més de destacar que serà “una llista paritària a nivell de gènere”.

Descarta una llista unitària independentista “perquè facilitaria les coses als que es consideren el vot útil de l’espanyolisme i perquè ERC des de 1931 no ha tingut mai cap membre implicat en comportaments irregulars”. Respecte a la proposta de l’ANC d’unes primàries republicanes per a les eleccions, ha manifestat que “si s’hagués plantejat anteriorment l’haguéssim pensado”.Així mateix, afirma que no preveu “cap pacte amb el PSC, ja que va recolzar l’aplicació del 155” i que aspira a “liderar una alternativa de perfil republicà”.

tracking