SEGRE

APARCAMENT CONCESSIONS

La Paeria treu a concurs a la fi la zona blava i la grua

Dos anys després d’acordar el PSC i ERC remunicipalitzar el servei || Licita també de nou la gestió del Mercat del Pla

Un usuari de la zona blava, recollint el tiquet del parquímetre.

Un usuari de la zona blava, recollint el tiquet del parquímetre.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria té previst aprovar aquest mes, en la comissió d’avui i el ple del dia 26, la licitació del contracte de serveis per a la mobilitat sostenible, que inclou la gestió de la zona blava, la grua i el dipòsit municipal de vehicles, a banda del manteniment de les estacions de recàrrega de vehicles elèctrics.

L’aparcament regulat a través de parquímetres està actualment encara en mans d’Eysa, malgrat que la concessió va expirar fa dos anys, ja que el govern municipal la va prorrogant mes a mes.

El 2016, el govern del PSC encapçalat llavors per l’alcalde Àngel Ros, va acordar amb ERC el 2016 remunicipalitzar aquest servei, però aquest pacte mai es va materialitzar, i l’any passat va acordar amb Ciutadans treure’l a concurs. L’actual primer edil, Fèlix Larrosa, enterra ara definitivament la idea de la remunicipalització de la zona blava.

El grup del Comú critica que el concurs no permeti licitar “per lots independents, la qual cosa barra el pas que empreses petites i mitjanes puguin optar a gestionar el parquímetre en algunes zones”.

La comissió preveu, a més, treure de nou a concurs la gestió del Mercat del Pla. Com va avançar aquest diari, la idea és reobrir-lo com a “mercat gastronòmic”. Fins al març de l’any passat va acollir un outlet de roba que gestionava l’empresa JamStores des del 2013.

tracking