SEGRE

Problemes amb la connexió mòbil i internet a polígon dels Frares

El mal estat d’una caixa de telefonia i de fibra òptica ha provocat diverses avaries

Estado en el que se encuentra la caja terminal de la calle J.

Problemes amb la connexió mòbil i internet a polígon dels Frares

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables de diverses empreses del carrer J del polígon dels Frares han denunciat que el mal estat en què es troba una caixa terminal de telefonia i fibra òptica propietat de Movistar els ha provocat diverses avaries durant els últims anys. “La caixa es troba en aquest estat des del 2009 i aquest any ja hem tingut diverses avaries. Les comunicacions cauen dos o tres vegades cada any i tenint en compte que es tracta d’un carrer ple d’empreses, això és molt perjudicial per a nosaltres”, assegura en aquest sentit un dels afectats.

El problema no afecta únicament les empreses que tenen el servei amb Movistar, ja que la companyia dóna servei a altres operadores i “cada vegada que hi ha una avaria han de notificar-ho a Movistar per poder accedir a la caixa perquè l’arreglin però no hi ha manera, és vergonyós”, va assegurar l’empresari. “Cada avaria implica estar mínim dos dies sense internet, una cosa insostenible per a una empresa”, conclou. Per la seua banda, Movistar va assegurar ahir que no tenia constància d’aquesta incidència i que enviarien un equip tècnic per inspeccionar la caixa i, en cas que hi trobin alguna incidència, “l’arreglarem com més aviat millor”.

Queixes de veïns de Castell de Maldà per no tenir fibra òptica Diversos veïns del carrer Castell de Maldà, a la partida de Boixadors, han criticat que no tenen servei de fibra òptica “malgrat tenir la presa de connexió a tot just cinc-cents metres”. Així ho assegura una veïna que assenyala que, a part de Castell de Maldà, aquesta incidència afecta diversos carrers limítrofs. “Som més d’una dotzena de cases de la zona que estem sense fibra òptica i és una vergonya que no disposem d’un servei de qualitat amb tot el que paguem i que la Paeria no ho solucioni.” Destaquen, a més, que “és surrealista que estiguin instal·lant fibra òptica en diverses partides de l’Horta i nosaltres, que som una zona amb diverses cases en construcció, no disposem dels mateixos serveis que pot tenir qualsevol veí”.

tracking