SEGRE

SUCCESSOS ATRACAMENT

Atraca amb un ganivet un bar i una botiga en vint minuts a la Bordeta

Un individu entra als establiments amb una arma blanca de grans dimensions i s’endú els diners de la caixa || L’amo de la cafeteria es defensa amb un tamboret

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alarma ahir al barri de la Bordeta després que un individu atraqués armat amb un ganivet de cuina dos establiments en poc més de vint minuts. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 17.20 hores perquè s’havien produït dos assalts amb arma blanca en una botiga i en un bar dels carrers Puigverd i Hostal de la Bordeta. Fins al lloc es van desplaçar dotacions de la policia catalana, així com de la Guàrdia Urbana. Segons van explicar diversos testimonis dels fets, cap a les cinc de la tarda un home va entrar armat amb un ganivet de grans dimensions en un basar situat al carrer Hostal de la Bordeta, al número 52. Va amenaçar el responsable amb un ganivet i, pel que sembla, es va emportar la recaptació de la caixa registradora. Un incident que es va saldar sense cap ferit. Tot seguit, l’atracador es va dirigir a un bar que està situat a pocs metres, concretament al carrer Puigverd. La cafeteria, situada en una plaça, estava oberta al públic i amb clients a la terrassa. L’atracador va entrar al bar en un moment en què a l’interior només es trobava el propietari, que va intentar defensar-se amb un tamboret al veure que l’individu l’amenaçava amb una arma blanca.

Davant de la intimidació, l’home, que anava amb la cara descoberta, va aconseguir emportar-se també els diners que hi havia a la caixa, davant de la presència de diverses persones que eren a l’exterior. En aquest segon atracament, tampoc es van registrar ferits. Immediatament, els agents van sol·licitar els testimonis dels afectats i de les persones que es trobaven al lloc dels atracaments per provar de localitzar el sospitós, que va poder ser identificat per les víctimes, que el coneixien del barri. Un dels clients del bar va explicar que tres coneguts van anar al local a demanar disculpes al propietari i a desentendre’s de l’acció de l’atracador.

Al tancament d’aquesta edició, el responsable dels dos assalts encara no havia estat localitzat, segons fonts properes al cas.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra entra ahir al bar on es va produir l’atracament.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra entra ahir al bar on es va produir l’atracament.EDGAR ALDANA

tracking