SEGRE

Comença el procés per renovar els consells escolars dels centres

Les eleccions es duran a terme entre el 28 i el 30 de novembre

Comença el procés per renovar els consells escolars dels centres

Comença el procés per renovar els consells escolars dels centresGeneralitat de Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d'Ensenyament ha iniciat el procés per tal de renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i centres privats sostinguts amb fons públics. A través d’aquestes eleccions, que se celebren cada dos anys, els consells escolars renovaran la meitat dels seus membres: representants del professorat, dels pares i mares o tutors de l’alumnat, de l’alumnat, del personal d’administració i del personal d’atenció educativa.

El consell escolar del centre és l'òrgan de participació de la comunitat escolar en el govern del centre, determinat per la Llei d’educació de Catalunya. La funció principal del consell escolar és debatre i aprovar tots aquells temes importants per al funcionament i l'organització del centre, com ara el projecte educatiu, la programació general o la memòria econòmica, entre d’altres. En el cas dels centres de titularitat concertada, el consell escolar debat, avalua i aprova els temes a proposta de la titularitat del centre.

Les votacions a les eleccions de 2018 tindran lloc entre el 28 i el 30 de novembre en un total de 3.855 centres públics i 703 centres concertats, i els nous membres elegits prendran possessió abans del 21 de desembre.

Amb la finalitat de fomentar la participació, Ensenyament repartirà prop de 8.400 cartells informatius als centres, AMPES i altres membres de la comunitat educatives.

tracking