SEGRE

HOSTALERIA INNOVACIÓ

Uber aterra a Lleida a través d'una app de menjar

alt

Vaga de taxis contra les llicències tipus Uber, tres de les quals a Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’empresa de transport Uber ha arribat a Lleida però, de moment, no ho fa com un servei per portar persones, sinó menjar. Es tracta de l’app Uber Eats, un servei que imita altres populars aplicacions de comanda de menjar i que ara com ara utilitzen una quarantena de restaurants lleidatans. L’aplicació és operativa des de mitjans d’octubre i està disponible de dilluns a diumenge des de les 12.00 fins a les 00.00 hores i el temps d’espera se sol situar entorn dels 30 minuts. A través de l’aplicació pots seleccionar els plats, pagar amb targeta de crèdit i un vehicle d’Uber portarà la comanda a la direcció que posi el client.

D’altra banda, una de les seues singularitats és que no té comanda mínima i, a més, durant el primer mes el cost d’entrega és gratuït fins que s’apliqui la quota normal que serà d’1,9 euros per a tots els restaurants. “L’hem començat a utilitzar i, fins ara, només hem tramitat una comanda amb Uber Eats, però és un servei que està molt bé per a establiments que poden oferir àpats a domicili però que no disposen de vehicles o mitjans per a això”, assenyala un restaurador adscrit a l’aplicació Uber Eats.

Aquest servei va arribar a Barcelona el mes d’abril passat i, des d’aleshores, s’ha implantat també en ciutats catalanes com Sant Cugat i Cerdanyola del Vallès, l’Hospitalet i Esplugues de Llobregat.

tracking