SEGRE

SUCCESSOS BALANÇ

La Urbana deté 14 persones per drogues, el doble que el 2017

Intervinguts fins a la data 14 quilos de marihuana, a part d’haixix i cocaïna

Vista de la droga decomissada fa una setmana en una detenció.

Vista de la droga decomissada fa una setmana en una detenció.GUARDIA URBANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana ha arrestat 14 persones per tràfic de drogues fins a principis del mes de novembre, gairebé el doble que en el mateix període de l’any passat. Unes actuacions que han permès decomissar fins a 14 quilos de marihuana, a més d’haixix i cocaïna. En les mateixes dates del 2017, es van practicar vuit arrestos amb la intervenció de poc més de tres quilos de marihuana. En l’actual exercici, la Policia Local ha fet importants actuacions per tràfic de drogues.

A començaments del mes d’octubre, un jove de 21 anys va ser detingut al carrer Saturn després de ser sorprès amb una furgoneta en la qual transportava plantes de marihuana amb un pes total de 4,4 quilos. El sospitós va ser detectat per la forta olor i els agents van comprovar que havia agafat les claus del vehicle a un familiar sense el seu permís. Pocs dies després, va ser sorprès un altre jove, de 26 anys, mentre transportava en una furgoneta 4,9 quilos de marihuana. L’individu, al veure la presència policial, va abandonar el vehicle i va intentar fugir dels agents.

Per consum i possessió de drogues a la via pública, 25 eren menors d’edat a partir dels 13 anys

Així mateix, el 25 d’octubre passat van ser arrestats tres homes que portaven 3,6 quilos de maria al maleter d’un cotxe al carrer Ramon Llull. A alguns d’aquests detinguts, a més de la droga, se’ls van intervenir diners fraccionats i materials per a la preparació i distribució de la substància.

A part dels 14 detinguts fins a la data per vendre droga, la Urbana ha imposat un total de 356 multes per consum i possessió de substàncies estupefaents, una xifra inferior a la de l’any passat. La majoria de les sancions són per tinença de marihuana i el seu consum a la via pública, mentre que han augmentat lleugerament les intervencions per possessió de cocaïna i heroïna. A més, fins al mes d’octubre la Urbana ha decomissat 28 plantes de marihuana en cases de particulars després de rebre avisos dels veïns o detectar que s’oloraven des de l’exterior. De les persones multades per consum, 25 eren menors, la mateixa xifra que l’any passat. El més jove, de 13 anys.

tracking