SEGRE

Espectacular incendi a Cappont

El foc va calcinar un habitatge del carrer Cronista Muntaner i va obligar a desallotjar i confinar veïns, encara que no hi va haver ferits || Sis dotacions dels Bombers van treballar en l’extinció

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat van sufocar ahir a la nit un espectacular incendi que es va originar en un pis del carrer Cronista Muntaner, al barri de Cappont de la ciutat de Lleida. Els Bombers van rebre l’avís a les 20.58 hores del vespre i fins al lloc es van desplaçar sis dotacions, inclòs un camió amb escala. El foc es va originar per causes desconegudes en un primer pis del bloc d’habitatges situat al número 11. Els veïns del pis afectat van sortir pel seu propi peu al carrer, així com altres inquilins de l’escala afectada, segons van informar els Bombers. També hi va haver veïns confinats al seu habitatge com a mesura preventiva. Cap persona va resultar ferida.

La ràpida intervenció dels efectius d’extinció va evitar que el foc es propagués a altres pisos en un edifici que acull dotze habitatges, amb dos pisos per cada una de les sis plantes, una de les quals baixa. Fins al lloc també van anar patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra, així com ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pràcticament calcinat

Els Bombers van ventilar l’edifici i van revisar l’estructura juntament amb tècnics dels diferents serveis d’emergències, així com un de l’ajuntament. Estava previst que la majoria de veïns desallotjats poguessin tornar a les seues llars tret dels de pis afectat, que va quedar pràcticament calcinat.

Un responsable dels Bombers va explicar que “hem pogut apagar-lo ràpid perquè es tracta d’un habitatge de dimensions reduïdes i hem evitat que es propagués cap a altres pisos”. Els efectius van llançar aigua des del mateix carrer en un foc les flames del qual van assolir diversos metres i van afectar part de la façana. El succés va provocar expectació entre els veïns del barri. El carrer va estar tallat fins passades les 22.00 hores de la nit.

Les flames de l'incendi, que també van afectar la façana de l'edifici.

Les flames de l'incendi, que també van afectar la façana de l'edifici.ITMAR FABREGAT

tracking