SEGRE

SUCCESSOS FOC

Analitzen l'estabilitat de l'edifici del pis que es va incendiar a Cappont

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La comunitat de propietaris de l’edifici afectat per l’incendi d’un pis dimarts a la nit al carrer Cronista Muntaner de Cappont (vegeu SEGRE d’ahir) haurà de contractar un arquitecte per determinar l’estabilitat de l’immoble. Així ho va informar ahir la Paeria, que va afegir que l’informe de Disciplina Urbanística, encara no tancat, assenyalar que els desallotjats no podran tornar fins que s’acrediti l’estabilitat als forjats.

Es preveu que els veïns de la planta baixa i els de la segona podran tornar relativament aviat, però no els vuit inquilins del pis més afectat, ubicat a la primera planta, on s’haurà de fer obres perquè ara no té condicions d’habitabilitat.

A banda d’aquests tres pisos, també es va recomanar als veïns d’uns altres tres que passessin la nit en un altre lloc. Dos van preferir quedar-se a casa, amb les precaucions oportunes, i dos més van anar a casa de familiars. En relació amb les causes del foc, s’investiguen totes les possibilitats, des d’un curtcircuit fins a una estufa o un braser, segons assenyalen fonts pròximes al cas.

Imatge de l’incendi dimarts a la nit a Cappont.

Imatge de l’incendi dimarts a la nit a Cappont.ITMAR FABREGAT

tracking