SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Arrestat per assaltar ancians a Lleida

Sorprenia les víctimes als portals i tenia disset antecedents

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.

Vista de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un home de 48 anys de nacionalitat algeriana i veí de Lleida com a presumpte autor de dos robatoris amb violència a persones grans. L’arrestat, amb disset antecedents policials per robatoris amb el mateix modus operandi, assaltava les víctimes quan tornaven a casa després de fer la compra. Segons va informar la policia, aprofitava per entrar amb ells a l’edifici amb l’excusa d’ajudar-los amb les bosses i, una vegada dins, furtava objectes de valor o robava violentament.

La investigació dels Mossos va començar a principis de setembre, quan van registrar una denúncia d’assalt amb violència a una veïna de setanta anys al carrer Vallcalent. L’home va entrar a l’edifici darrere d’ella i quan va arribar a l’ascensor li va robar la bossa i va fugir. Posteriorment, el 19 d’octubre, es va produir un altre robatori molt similar al carrer Corts Catalanes. En aquest cas, el lladre va entrar a l’ascensor amb un home de 84 anys, el va empènyer i li va robar el telèfon mòbil i la cartera. No va ser fins dimecres passat quan els agents policials van poder identificar el presumpte delinqüent, que hauria intentat sense èxit cometre un altre robatori també al carrer Vallcalent. La investigació va acabar dijous amb la detenció de l’home al carrer Humbert Torres de Lleida i ahir va passar a disposició davant del Jutjat de Guàrdia de Lleida.

Aprofitava per entrar a l’edifici per ajudar-los amb les bosses de comprar i els robava objectes de valor

En aquest sentit, per evitar que passin aquest tipus de successos, els Mossos d’Esquadra recomanen a tots els ciutadans desconfiar d’ajuts desinteressats dels desconeguts i no facilitar-los l’entrada a l’edifici, així com tampoc ostentar objectes de valor i anar acompanyats de persones de confiança en el moment retirar diners d’oficines bancàries.

tracking