SEGRE

URBANISME VIALITAT

Obres durant tres nits a partir de demà a Lleida

Des de les 23.00 hores i fins a les 6.30, per reasfaltar diversos carrers d’aquesta zona

Estat actual de les obres del carril bici d’avinguda Catalunya.

Estat actual de les obres del carril bici d’avinguda Catalunya.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria portarà a terme una sèrie d’obres nocturnes, des de les 23.00 hores fins a les 6.30 de la matinada, a partir de demà i fins dimecres per pavimentar la calçada d’avinguda Catalunya i carrers de l’entorn com a part dels treballs d’habilitació del carril bici. Diumenge, des de les 20.00 fins a les 23.00 hores, s’aixecarà el paviment de l’avinguda Madrid en direcció al pont Vell i es deixarà un carril per a la circulació. A partir de les onze es tallarà completament el trànsit en aquesta avinguda per asfaltar la calçada i els vehicles es desviaran cap al pont Universitat. Així mateix, s’actuarà a partir de mitjanit a la plaça Espanya i el trànsit es desviarà pels carrers Saracíbar i Blondel per als vehicles que vinguin d’avinguda Madrid cap a avinguda Catalunya, i per República del Paraguai per als que vinguin d’alcalde Areny i per l’altre sentit d’avinguda Madrid. Dilluns, a partir de les 23.00 hores, es reasfaltarà la plaça Espanya i el trànsit es desviarà pels mateixos carrers que la nit anterior, mentre que a l’avinguda Catalunya es restringirà el pas a un carril per sentit i es tallarà el carril lateral situat a l’altura de la font. Al carrer Acadèmia es tallarà el trànsit per pavimentar la cruïlla amb avinguda Catalunya i els vehicles es desviaran per República del Paraguai.

Al carrer Lluís Companys, a partir de les 21.00 hores es deixarà tan sols un carril de circulació mentre es repavimenta l’encreuament amb avinguda Catalunya. Dimarts, a partir de les 23.00 hores s’asfaltarà l’avinguda Catalunya i s’habilitarà un carril en direcció a pont Universitat, mentre que l’altre sentit es tallarà, per la qual cosa es desviarà el trànsit per avinguda Madrid i passeig de Ronda.

Projecte per al carril bici entre Ricard Viñes i Onze de Setembre Amb les obres de pavimentació de l’avinguda Catalunya, el següent pas del consistori per ampliar la xarxa del carril bici urbà serà el tram comprès entre la plaça Ricard Viñes i el passeig Onze de Setembre passant per avinguda Doctor Fleming. La Paeria ja treballa en aquest projecte, que és l’últim que queda pendent per completar l’eix nord-sud entre el campus d’Agrònoms i el de Cappont. Actualment, es compta amb més de trenta-vuit quilòmetres de carril bici a la ciutat.

tracking